Opći uvjeti i odredbe poslovanja i korištenja

Informacije o trgovačkom društvu

Osnovni podaci:
Naziv: Unikomerc-Automobili d.o.o.
Sjedište: Zagrebačka 115, 10410 Velika Gorica
Sudski registar: Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu
Broj upisa u sudski registar MBS: 080332974
OIB: 67236319316
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR8524070001100127321 OTP banka d.d.
Temeljni kapital: 19.310.000,00 KN (kuna)
Direktor i član uprave: Ivan Milek, zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Informacije o uvjetima

Ovaj dokument određuje uvjete i odredbe korištenja ovih internetskih stranica te uvjete kupovine proizvoda i usluga na ovoj internetskoj stranici („Uvjeti i odredbe“).
Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o elektroničkoj trgovini, Zakon o obveznim odnosima te ostali primjenjivi propisi Republike Hrvatske.
Prije početka procesa sastavljanja internetske narudžbe, tj. kupovine, potrebno je pažljivo pročitati ove Uvjete i odredbe te se s njima upoznati.

Kupac je dužan provjeriti uvjete u odgovarajućim poglavljima prije svake narudžbe jer se promjene mogu dogoditi između posjeta internetskoj stranici.
Ovi Uvjeti i odredbe propisuju uvjete i pravila koji se odnose na korištenje internetskih stranica od strane kupaca.

Korištenjem ovih internetskih stranica smatra se da su korisnici upoznati i u cijelosti suglasni s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje internetskih stranica u skladu s njima. Bilo kakva izmjena ili ukidanje uvjeta i pravila korištenja stupit će na snagu u trenutku objave istih na internetskim stranicama, osim ako ne bude drugačije određeno.

Jezik komunikacije na internet stranicama www.cijeneguma.hr je hrvatski jezik što ne isključuje istodobnu uporabu drugih jezika.

Definicije

  • Korisnik= Posjetitelj internetske stranice koji pretražuje internetsku trgovinu ali ne obavlja kupnju
  • Kupac= kupac proizvoda je korisnik internetske trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski obrazac narudžbe i pošalje ga klikom na tipku POŠALJI NARUDŽBU
  • Distributer= znači svaka fizička ili pravna osoba u lancu opskrbe, osim dobavljača ili uvoznika, koja stavlja proizvod na raspolaganje na tržištu = Unikomerc-Automobili d.o.o.
  • Dobavljač= znači proizvođač ili njegov ovlašteni zastupnik ili uvoznik
  • Narudžba= obrazac koji popunjava kupac, slijedeći potrebne korake u vodiću za kupnju.
  • Ugovor= dvostrani ugovorni odnos između Kupca i tvrtke Unikomerc-Automobili d.o.o., u skladu s ovim Uvjetima i odredbama koje Kupac izričito prihvaća. Ovi Uvjeti i odredbe smatraju se sastavnim dijelom Ugovora.

1. PRAVNE ODREDBE

1.1 Ove internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Unikomerc-Automobili d.o.o.
1.2 Unikomerc-Automobili d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
1.3 Unikomerc-Automobili d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba.
1.4 Unikomerc-Automobili d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet stranice ili propusta djelatnika Unikomerc-Automobili d.o.o.
Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama.
Unikomerc-Automobili d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.
1.5 Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email dunlop@unikomerc.hr
1.6 Informacije o označavanju guma prema UREDBI (EZ) br. 1222/2009 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA na našim stranicama dobivene su izravno od strane dobavljača* (*proizvođač ili njegov ovlašteni zastupnik u Zajednici) guma koje se odnose na te proizvode guma. Unikomerc Automobili d.o.o. kao distributer poduzima maksimalne napore kako bi se osiguralo da su informacije o oznakama točne, ali ne preuzima odgovornost za netočne informacije dobivene od strane dobavljača. Dobavljači stavljaju tehničku dokumentaciju na raspolaganje nadležnim tijelima država članica na zahtjev.
Ukoliko se dogodi da Vam pošaljemo gume koje imaju drugačije oznake nego je prikazano na našim internet stranicama, molimo da nam to odmah reklamirate.
1.7 Dostupnost artikala na našim stranicama je uglavnom točna. Ažuriranje lagera vršimo svakih min. 15 do max. 60 minuta.
Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na skladištu. Postoji mogućnost da određeni artikal bude prikazan kao dostupan i da ga je moguće naručiti ali da u stvarnosti zbog nekog razloga (prodan, greška u sistemu) više nije dostupan na skladištu. Takve situacije su izvanredne i rijetke ali moguće.
1.8 U slučaju da naručenog artikla nemamo više na skladištu, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla ili zamjenu za drugi odgovarajući artikl ako naručenog artikla više nema kod nijednog dobavljača. Ako se ne slažete sa ponuđenim opcijama stornirat ćemo Vašu narudžbu i napraviti povrat novca u punom iznosu ukoliko je već izvršena uplata sa strane kupca, te u tom slučaju Unikomerc-Automobili d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.
1.9 Ako dođe do promijene cijene u trenutku obrade narudžbe zbog promijene nabavne cijene kod dobavljača ili greške u sustavu, odmah ćemo Vas o tome obavijestiti i ponuditi Vam novu cijenu. Ako se ne slažete sa novom cijenom stornirat ćemo Vašu narudžbu i napraviti povrat novca u punom iznosu ukoliko je već izvršena uplata sa strane kupca, te u tom slučaju Unikomerc-Automobili d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.
1.10 Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima ili ako postoji sumnja na zlouporabu.
1.11 Krajnji korisnik se slaže da će obeštetiti, i neće smatrati odgovornim tvrtku Unikomerc-Automobili d.o.o., od svih zahtjeva za naknadom štete i troškova, uključujući troškove pravnog zastupanja, a koji mogu nastati uporabom ovih Internetskih stranica od strane Krajnjeg korisnika.
1.12 Vaša narudžba se smatra potvrđenom i valjanom tek kada je kreiran račun.
1.13 Sjedište tvrtke Unikomerc-Automobili d.o.o. je u Velikoj Gorici, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica korisnik ili kupac pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

2. CIJENE

2.1 Sve cijene su izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn).
2.2 Cijene sa oznakom Kartice su maloprodajne cijene i važe za plaćanje svim vrstama kartica na maloprodajnim mjestima Unikomerc Automobili d.o.o.
2.3 Cijene sa oznakom Gotovina su maloprodajne cijene za plaćanje novčanicama i za transakcijsko plaćanje virmanom ili uplatnicom.
2.4 Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno.
2.5 Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti
2.6 Prodavatelj je ovlašten u svakom trenutku odrediti rasprodaju, sniženje, dnevnu ili tjednu akcijsku prodaju za pojedini Proizvod, grupu Proizvoda i/ili za sve Proizvode…
2.7 Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe. Kod akcijske prodaje, napominjemo da je prodaja proizvoda koji su na akciji ograničena. Kupcima se može osigurati ograničena količina proizvoda, odnosno količina dovoljna za kućnu upotrebu Kupca.
2.8 Postoji mogućnost da npr. trenutačno bude jedna cijena a nakon par minuta bude sasvim druga cijena. Razlog tome je što se lager lista i cjenik stalno ažuriraju, a robu nabavljamo od više različitih dobavljača po različitm nabavnim cijenama na koje ne možemo utjecati. Uvijek nastojimo nabaviti i ponuditi Vam gume po najnižoj mogućoj cijeni. Ako dođe do promijene cijene u trenutku obrade narudžbe, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku i ponuditi Vam novu cijenu. Ako se ne slažete sa novom cijenom stornirat ćemo Vašu narudžbu i napraviti povrat novca u punom iznosu ukoliko je već izvršena uplata sa strane kupca, te u tom slučaju Unikomerc-Automobili d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.

3. UVJETI PLAĆANJA

3.1 Unikomerc-Automobili d.o.o. kupcima omogućava plaćanje karticama jednokratno i na rate (u našim poslovnicama), transakcijsko plaćanje virmanom ili uplatnicom putem internet bankarstva, online plaćanje karticama putem WSPay forme.
3.2 Ako se dogodi da zbog nekog razloga nismo u mogućnosti isporučiti naručenu robu ili je došlo do greške u prikazu cijene odmah ćemo stornirati narudžbu te kontaktirati kupca i napraviti povrat novca u punom iznosu kupcu ukoliko je već izvršena uplata sa strane kupca, te u tom slučaju Unikomerc-Automobili d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.
3.3 Za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo.

Cjelovite informacije vezane uz uvjete i načine plaćanja možete pronaći klikom na link ovdje.

4. DOSTUPNOST

4.1 Dostupnost artikala na našim stranicama je uglavnom točna. Ažuriranje lagera vršimo svakih min. 15 do max. 60 minuta.
4.2 Isporuka sa skladišta uglavnom 1 do 3 radna dana
4.3 U slučaju prekoračenja roka isporuke obavijestit ćemo Vas putem e-pošte, sms poruke ili pozivom na kontakt telefon.
4.4 U pojedinačnim slučajevima moguće je da Unikomerc-Automobili d.o.o. neke od naručenih proizvoda neće moći isporučiti premda je u trenutku narudžbe pisalo da je dostupan. Razlog možete biti da su neki od proizvoda iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodani ili da je došlo do tehničke greške u bazi podataka
4.5 U slučaju da naručeni artikal / proizvod ne možemo isporučiti kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla ili zamjenu za drugi odgovarajući artikl ako naručenog artikla više nema kod nijednog dobavljača. Ako se ne slažete sa ponuđenim opcijama stornirat ćemo Vašu narudžbu i napraviti povrat novca u punom iznosu ukoliko je već izvršena uplata sa strane kupca, te u tom slučaju Unikomerc-Automobili d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.

5. DOSTAVA NARUČENE ROBE

5.1 Adresa dostave može biti adresa prebivališta odnosno sjedište tvrtke kupca ili po želji isporuka ovlaštenom lokalnom servisu guma.
5.2 Za točnost podataka o dostavi, adresi i kontakt telefonu odgovoran je isključivo kupac, odnosno naručitelj.
5.3 Unikomerc-Automobili d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju netočnih podataka niti posljedica koje eventualno to može prouzročiti.
5.4 Prilikom dostave, uz kupljeni Proizvod, Kupac dobiva sve europske oznake za gume prema EU regulativi (EC) No 1222/2009 ), račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati.
5.5 Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je Proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja i da je kupac preuzeo sve potrebne isprave koje prate proizvod.

6. POVRAT NEODGOVARAJUĆE ILI OŠTEĆENE ROBE

6.1 Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da je dostavljena roba neodgovarajuća ili oštećena.

6.2 Uvjeti za ostvarenje prava na povrat robe:
6.2.1 Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja te o tome odmah obavijestiti Unikomerc-Automobili d.o.o.
6.2.2 Ukoliko kupac ispostavi da je dostavljena roba neodgovarajuća od naručene robe dužan je u roku 14 dana od primitka o tome pismeno obavijestiti Unikomerc-Automobili d.o.o. putem e-pošte na dunlop@unikomerc.hr

6.3 Ukoliko se utvrdi da je uistinu isporučena neodgovarajuća ili oštećena roba, Unikomerc-Automobili d.o.o. će u dogovoru s kupcem u najkraćem mogućem roku izvršiti zamjenu naručene robe ili povrat novca. U prilogu mora biti kopija računa.
6.4 Neodgovarajući proizvodi, koje kupac vraća na zamjenu, moraju biti neupotrebljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži.
6.5 Za povrat robe koja nepravilno funkcionira zbog greške proizvođača važi pravilnik o Jamstvenom roku proizvoda koji možete pročitati ovdje

7. ZAMJENA KRIVO NARUČENE ROBE

7.1 Kupac ima pravo na zamjenu naručene robe koju je krivo naručio.

7.2 Uvjeti za ostvarenje zamjene naručene robe:
7.2.1 Kupac je dužan u najkraćem mogućem roku a najkasnije 14 dana nakon primitka naručene robe, obavijestiti Unikomerc-Automobili d.o.o. da želi zamjeniti naručenu robu i to pismeno putem e-pošte na dunlop@unikomerc.hr
7.2.2 Roba se može zamijeniti na način da kupac o svom trošku pošalje nazad naručenu robu na adresu Unikomerc-Automobili d.o.o., Zagrebačka 115, 10410 Velika Gorica.
7.2.3 Kupac treba poslati novu narudžbu za novu robu.
7.2.4 Kada Unikomerc-Automobili d.o.o. zaprimi novu narudžbu, novu robu će poslati isti dan nakon što zaprimi vraćenu robu.
7.2.5 Neodgovarajući proizvodi, koje kupac vraća na zamjenu, moraju biti neupotrebljeni neoštećeni i u originalnoj ambalaži.

7.3 Razlika novca i trošak dostave:
7.3.1 Kupac snosi troškove dostave za povrat robe i za primitak nove robe.
7.3.2 Ukoliko nova naručena roba bude skuplja nego roba koja se vraća, tada je kupac dužan uplatiti razliku.
7.3.3 Ukoliko nova naručena roba bude jeftinija od robe koja se vraća, tada će Unikomerc-Automobili d.o.o. uplatiti razliku viška na žiro-račun od kupca umanjenu za troškove dostave.

8. POVRAT NARUČENE ROBE BEZ RAZLOGA (Pravo na jednostrani raskid ugovora)

8.1 Kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.
8.2 Povrat robe moguć je u roku od 14 dana od dana primitka robe kupljene putem cijeneguma.hr internet stranice ne navodeći za to razlog, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14).
8.3 U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.
8.4 Povrat robe kupac mora izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je poslan zahtjev za jednostrani raskid ugovora.
8.5 Roba koju kupac vraća, mora biti neupotrebljena, neoštećena i u originalnoj ambalaži.

Povrat novca i trošak dostave:
8.6 Nakon što roba bude vraćena Unikomerc-Automobili d.o.o. će u potpunosti vratiti plaćeni iznos naručene robe na isti način plaćanja kako je kupac izvršio plaćanje robe prilikom narudžbe osim ako potrošač izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja.
8.7 Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
8.8 Kupac sam snosi troškove dostave za povrat robe.

8.9 Isključenje prava na jednostrani raskid ugovora

Potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovog odsjeka ako je predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču.

Primjer: Ako kupac naruči gume koje ne odgovaraju za njegovo vozilo prema preporuci proizvođača vozila ili proizvođača proizvoda, a kupac i dalje izričito zahtijeva da mu se naruče gume prema njegovoj specifikaciji tada kupac gubi pravo na jednostrani raskid ugovora.

9. ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

9.1 Materijalne nedostatke rješavamo sukladno Zakonu o obveznim odnosima koja je po hrvatskom zakonodavstvu reguliran člancima 400. do 422. Zakona o obveznim odnosima (“Narodne novine”, broj: 35/05., 41/08., 125/11.), koji je usklađen sa Direktivom 1999/44/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 25. svibnja 1999. o nekim aspektima prodaje robe široke potrošnje i popratnim jamstvima.

9.2 Odgovornost postoji u slučaju nedostatka bilo koje vrste proizvoda

9.3 U slučaju kvara ili nedostatka, obratite se trgovcu, jer trgovac odgovara za te nedostatke

9.4 Ukoliko uočite kvar ili nedostatak na proizvodu, da biste ostvarili pravo na pozivanje na odgovornost za materijalne nedostatke, imate rok od 2 mjeseca otkako ste ustanovili kvar da o kvaru obavijestite trgovca

9.5 U cijeloj EU vrijedi rok od minimalno 2 godine za vrijeme kojih se, kao potrošač, možete pozvati na odgovornost za materijalne nedostatke, ukoliko ste u roku obavijestili trgovca o nedostatku

10. JAMSTVO ZA ISPRAVNOST PRODANE STVARI

10.1 U hrvatskom zakonodavstvu regulirano je člancima 423. do 429. Zakona o obveznim odnosima

10.2 Odgovornost iz garancije postoji samo u slučajevima kada je za određeni proizvod izdan račun i/ili jamstveni list

10.3 U slučaju kvara, obratite se onome tko je izdao račun i/ili jamstveni list

10.4 Ukoliko uočite kvar na proizvodu pod garancijom, kvar možete prijaviti tijekom trajanja garancije

10.5 Trajanje garancije ovisi o onome tko ga izdaje i ne postoji poseban rok unutar trajanja garancije u kojem treba obavijestiti davatelja garancije o kvaru da biste ostvarili pravo na otklanjanje kvara

Opširnije o uvjetima jamstva možete pročitati ovdje

11. OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

11.1 Sukladno čl. 10. st. 1., st 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga uz predočenje računa mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Unikomerc-Automobili d.o.o., Zagrebačka 115, 10410 Velika Gorica ili na e-mail info@unikomerc.hr.
11.2 Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, adresu ili email za dostavu odgovora, te broj računa.

12. UGOVOR SKLOPLJEN NA DALJINU

12.1 Ugovor sklopljen na daljinu je ugovor sklopljen između tvrtke Unikomerc-Automobili d.o.o. i kupca.
12.2 Potvrda narudžbe ne znači sklopljen ugovor na daljinu između kupca i tvrtke Unikomerc-Automobili d.o.o.
12.3 Ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu između kupca i tvrtkeUnikomerc-Automobili d.o.o. sklapa se sa izdavanjem računa.
12.4 Kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen sklopljen na daljinu u roku od 14 dana ne navodeći za to razlog, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14).

13. JAMSTVO PRIVATNOSTI

13.1 Unikomerc-Automobili d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Svi djelatnici Unikomerc-Automobili d.o.o. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka.
13.2 Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
13.3 Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu Unikomerc Automobili d.o.o. čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Unikomerc Automobili d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima.
13.4 Unikomerc-Automobili d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika internet trgovine cijeneguma.hr neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga. Slanjem narudžbe ili kontakt obrasca potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Unikomerc-Automobili d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu a potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama

14. IZJAVA O POVJERLJIVOSTI PODATAKA

14.1 Ova izjava o povjerljivosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja Unikomerc-Automobili d.o.o. Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su korištenjem stranice www.cijeneguma.hr prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka.
14.2 Unikomerc-Automobili d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice www.cijeneguma.hr pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih kupaca.
14.3 Upućuju se kupci Internet stranice www.cijeneguma.hr odnosno korisnici koji primaju administrativne poruke da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke Unikomerc-Automobili d.o.o. prikuplja i kako ih koristi.
14.4 Korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu dunlop@unikomerc.hr
14.5 Upućuju se Korisnici da pažljivo pročitaju ovu Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom internetske stranice www.cijeneguma.hr, Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.cijeneguma.hr internetske stranice.
14.6 Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.cijeneguma.hr
14.7 Ovu Izjavu o povjerljivosti, Unikomerc-Automobili d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti na www.cijeneguma.hr Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici.
14.8 Svaki Korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti.
14.9 Unikomerc-Automobili d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi se provela sigurna provjera autentičnosti Korisnika koji pristupa na cijeneguma.hr Internet stranicu. Kada se korisnik uključi u određene aktivnosti na Internetskoj stranici, kao što je naručivanje proizvoda, Unikomerc-Automobili d.o.o. će od  Korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, datum rođenja, OIB i to su podaci koji se prikupljaju i obrađuju.
14.10 Pružatelj usluga distribucije robe koji je s Unikomerc-Automobili d.o.o. u trajnom ugovornom odnosu, također može od Korisnika zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu odnosno zatražiti suglasnost za skeniranje osobne iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom osobnog preuzimanja robe od strane Korisnika a sve u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket te prilaganja tog dokumenta Evidenciji kupaca kataloške prodaje.
14.11 Unikomerc-Automobili d.o.o. neće dijeliti osobne podatke korisnika ili kupca s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju. Smatra se da je klikom na pošalji narudžbu i primitkom elektroničke potvrde narudžbe putema e-maila (e-pošte) kupac pristao na prihvat Općih uvjeta poslovanja odnosno ove Izjave o povjerljivosti podrazumijeva da je korisnik ili kupac dao privolu za prikupljanje, obradu i podjelu osobnih podataka korisnika / kupca.
14.12 Osobne podatke će Unikomerc-Automobili d.o.o. koristiti za slanje administrativnih poruka i newslettera te analizu podataka.

Unikomerc-Automobili d.o.o. može podijeliti osobne podatke korisnika ili kupca s:

14.12.1 Pružateljima usluga distribucije robe s kojima ima trajni ugovor te u tu svrhu za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte

14.12.2 Pružateljima usluga servisa ili ovlaštenog montažnog partnera koje je odabrao kupac za dostavu naručenih proizvoda u svrhu realizacije usluge montaže proizvoda od strane servisa.

14.13 Korisnik ili kupac može promijeniti bilo koji od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na dunlop@unikomerc.hr U toj e-mail poruci Korisnik ili kupac treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti/promijeniti.
14.14 Maloljetnici mlađi od 16. godina ne smiju koristiti cijeneguma.hr Internetsku stranicu. Unikomerc-Automobili d.o.o. ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 16. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16. godina.

OPĆE ODREDBE

Tvrtka Unikomerc-Automobili d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Nadalje, tvrtka Unikomerc-Automobili d.o.o. može prestati slati bilo koji dio informacija, ili bilo koju vrstu informacija, može promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka te može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike.
Tvrtka Unikomerc-Automobili d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje gore navedenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka. Stoga, savjetuje korisnike i kupce da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim uvjetima poslovanja i korištenja i Izjavi o povjerljivosti podataka, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Nastavak korištenja Internetske stranice i nakon objave na internetu novih promijenjenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja odnosno Izjave o povjerljivosti, podrazumijeva se da Korisnik prihvaća izmjene.

Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway